Community Engagement Center

Beth Am Synogogue

Completed: 2019
Designer: Alexander Design Studio
Contractor: Southway Builders

The leadership of Beth Am Synagogue originally planned an addition to the 1922 synagogue and moderate renovation of the existing building. After the cost of relocating underground utilities made the expansion infeasible, Cap Ex worked with the client and design team to create a plan to fully renovate the synagogue’s 10,000 SF lower level. The revised plan retained all of the essential elements first envisioned for the addition including a new chapel, a library, children’s classrooms, a social gathering hall, and kitchen modernization. Under Cap Ex’s leadership, the project was completed within the original budget and on a particularly tight schedule.


Community Engagement Center

Beth Am Synagogue

Completed: 2019
Designer: Alexander Design Studio
Contractor: Southway Builders

The leadership of Beth Am Synagogue originally planned an addition to the 1922 synagogue and moderate renovation of the existing building. After the cost of relocating underground utilities made the expansion infeasible, Cap Ex worked with the client and design team to create a plan to fully renovate the synagogue’s 10,000 SF lower level. The revised plan retained all of the essential elements first envisioned for the addition including a new chapel, a library, children’s classrooms, a social gathering hall, and kitchen modernization. Under Cap Ex’s leadership, the project was completed within the original budget and on a particularly tight schedule.


Community Engagement Center

Beth Am Synagogue

Completed: 2019
Designer: Alexander Design Studio
Contractor: Southway Builders

The leadership of Beth Am Synagogue originally planned an addition to the 1922 synagogue and moderate renovation of the existing building. After the cost of relocating underground utilities made the expansion infeasible, Cap Ex worked with the client and design team to create a plan to fully renovate the synagogue’s 10,000 SF lower level. The revised plan retained all of the essential elements first envisioned for the addition including a new chapel, a library, children’s classrooms, a social gathering hall, and kitchen modernization. Under Cap Ex’s leadership, the project was completed within the original budget and on a particularly tight schedule.


Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google